SUUR MÄNG: võtame kodus Kalju vastu! – FC Flora -FC Flora

Klubi-UUDISED

SUUR MÄNG: võtame kodus Kalju vastu!

 

Täna kell 20:00 pannakse A. Le Coq Arenal pall mängu Premium Liiga XVII vooru kohtumises, kus võõrustame suurt linnarivaali Nõmme Kalju FC näol. Positsiooni kindlustamiseks peame sellest mängust positiivse tulemuse endale krabama, et enesekindlalt ka euromängudele vastu minna!

Suur mäng liialt sõnu ei vaja! Mõlemad meeskonnad on tegelikult väga head hooaega tegemas ning ootavad pikisilmi ka euromänge. Kui meie oleme koos FC Levadiaga suutnud väikse vahega tipus püsida, siis Kalju on visalt ja kindlalt meile kuklasse hingamas. Mõned komistamised on maksnud punkte, kuid seni on kogutud 36 punkti, mida on kaheksa vähem võrreldes meiega. Samas ollakse kindlasti rünnaku distantsil.

Kuigi võib tunduda, et Kaljul pole tekkinud kindlat väravalööjat, siis see ei tähenda, et rünnak ei jookseks. Löödud on 46 väravat ja senini on skoorimine jagunenud mitmete mängumeeste vahel ühtlaselt. Ohtu suudetakse erinevatest situatsioonidest kujutada. Kaitses on tulnud üksikuid individuaalseid eksimusi, mis neile ka kalliks maksma läinud. Kas ja kuidas suudetakse meie koduväljakul mängida, näeme juba õhtul!

Meie oleme oma rongi täistuuridel liikuma saanud. Viimased 14 koduliiga mängu on võidetud ja sellega on nii mõnegi inimese kulme kergitatud. Noor ja ambitsioonikas meeskond on oma võimeid näidanud ning suurepäraselt tulemusele mänginud. Viimane punktikaotus pärinebki meie tänaselt vastaselt, kui I ringi 2. voorus Hiiul võitluslik 1:1 viik mängiti. Asusime selles kohtumises juhtima, kui Alliku pealöögiga Saliste suurepärase söödu väravasse suunas. Nõmmekad viigistasid penaltist, mis meie jaoks olukorra raskeks tegi, sest teise kollase kaardi teenis eelnevas situatsioonis Märten Kuusk ja jäime ka vähemusse. Sidorenkovi vormistus tõigi lõpptulemuse tabloole.

Samas jätkus sellise tulemusega ka meie jaoks kurb seeria, sest viimane võit Kalju üle pärineb meil 2015. aastast. 2016 ei suutnudki me nõmmekaid üle mängida ja nagu mainitud, viigistasime ka selle hooaja esimese omavahelise.

Arno Pijpers: „Pärnuga sai tehtud hea algus, sellele järgnevad nüüd rasked mängud: Nõmme, euromängud ja kaks kohtumist Levadiaga. Meie eesmärk on jätkata kõrge kvaliteediga mängimist ja see läbi saada positiivseid tulemusi!“

Mark Anders Lepik: „Lähme mängule vastu täie keskendumisega. Tahame mängida nii head jalgpalli kui võimalik ja võtta 3 punkti.“

Palju kirgi kütvad mängud on seni pealtvaatajatele tõelisteks maiuspaladeks kerkinud ning sama loodavad meeskonnad ka sel korral rahvale pakkuda. Kes täna peale jääb? Kas suudame Kalju maha raputada? Milline seeria lõpeb?

Tule õhtul kohale ja võta sõbrad kaasa, et omad võidule aidata! Kohtume 20:00 A. Le Coq Arenal!