Nädalavahetusel osalesid FC Flora 2009 rohelised edukalt Tiger Cupil! – FC Flora -FC Flora

Klubi-UUDISED

Nädalavahetusel osalesid FC Flora 2009 rohelised edukalt Tiger Cupil!

Möödunud nädalavahetusel (6.-7.05) osalesid  FC Flora 2009 rohelised Tiger Cupil, mis toimus Lool. Rahvusvaheline noorteturniir, mis toimub iga-aastaselt juba üheteistkümnendat  aastat. Tiger Cup 2017 toimub ajavahemikul 25.03 – 14.05.2017 ja sinna on oodatud ca 150 võistkonda Eestist, Lätist, Leedust, Soomest, Rootsist, Ukrainast ja Venemaalt. Turniir toimub Tallinnas ja Tallinna lähedal Lool. Osalejaid oli meie vanusegrupis kokku 17 ja seekord saavutati kolmas koht.

Alagrupimängud läksid meil väga edukalt ning kõik kolm vastast õnnestus võita. Kodused rivaalid alistasime tugevate esitustega ning põhjanaabritega sujus mäng eriti suurepäraselt. 9 punktiga saime alagrupis esikoha ning jäime ootama pühapäevast veerandfinaali.

Alagrupimängud:

FC Levadia vs FC Flora 1:5
FC Flora vs Tiigrid 4:0
FC Flora vs Lohja 7:0

Pühapäeva hommik algas meile hästi ning veerandfinaalis võitsime Rakvere JK Tarvast 3:1 ning liikusime nelja parima sekka. Poolfinaalis saime kokku juba tuttava JK Põhja Tallinna võistkonnaga ja alguses mängisime päris hästi, kuid kahjuks jäime 0:1 taha ja mäng läks käest. Pööret enam mängu tuua ei õnnestunud ja pidime seekord tunnistama vastaste 4:0 paremust. Kindlasti saime siit palju, millest õppust võtta! Asusime püüdma kolmandat kohta!
Vastaseks oli varasem alagrupikaaslane FC Levadia, keda esimesel korral õnnestus võita. Poisid olid poolfinaali järel ennast tublilt kogunud ja tegid väga vinge etteaste alistades vastased 8:0 seisuga. See tähendas, et Tiger Cup kolmas koht oli auga meie välja teenitud! Lisaks valiti korraldajate poolt turniiri parimaks ründajaks meie mängumees Karl Roomere!
Õnnitlused poistele ja treener Alo Dupikovile! Tublid!