Tõeline thriller! – FC Flora -FC Flora

Klubi-UUDISED

Tõeline thriller!

Vihmane ja sombune Sportland Arena nägi tõelist maiuspala kui omavahel kohtusid kaks heas hoos võistonda. Mõlemad näitasid, mis neid sellel aastal tulemusteni on viinud ja väärisid teineteist. Imelised lõpuminutid, meie noorte kangelastega peasosas, jätsid võidupunktid 4:2 skooriga pealinna!

Võiduseeriatega mängule tulnud meeskonnad alustasid kohtumist kõrge tempo ja võrdsete duelliga. Kohati oli JK Narva Trans see, kes palli rohkem valdas, kuid meie kontrarünnakud olid teravad. Minutite möödudes saime paremini rütmi ning pallivõlur Zaka hakkas dirigeerima. Mõned ohtlikud olukorrad andsid aimu, et väravaid on täna õhus. Sellele ringile sümboolselt muukisime Transi väravaluku esimest korda lahti jällegi standardist – nurgalöök leidis suurepärases sõiduvees oleva Madise ning pealöögist 1:0! Vihmannile oli see neljandaks tabamuseks!

Haarasime ohjad ja mäng sujus. Kuigi kontrollisime sündmuste käiku, siis Narva tuletas ennast pidevalt meelde ning näitas, et on mängus sees. 31. minutil duubeldasime eduseisu. Alliku leidis paremalt äärelt liini taha spurtinud Sappineni, kes teravalt väravaesisele söötis – seal oli esimesena jaol meie grusiin, kes viis oma Premium Liiga saldo kahe väravani.

Esimene poolaeg õnnestus hästi ja vaheajale läksime soliidse mängupildi ning tulemusega.

Teisel kolmveerandtunnil hakkas juhtuma. Meie poolt oli märgata teatavat soovi see mäng lihtsal lõpuni veeretada. Ei lastud jalga sirgeks, kuid mingi teravus ja särts oli tuhmunud. Seda haistis ka Trans. 63. minutil suutsid piirilinlased filigraanse palli kasti riputada, kuhu meie keskkaitsjad enam ei ulatunud – Koub sellisest kohast ei eksinud ja suunas peaga palli Maidule püüdmatult posti äärde, 2:1. Usun, paljud kes mängu kohapeal või ERRi vahendusel jälgisid, saavad nõustuda, et nüüd oli oodata ainult üht – Narva saab siit veel viigi. Ja see neil õnnestuski. Mängisime enda karistusalas ebaõnnestunult lahtise palli olukorras ja kohtuniku žest viitas penaltipunktile. Koub põrutas teistkordselt mänguvahendi võrku, 2:2.

Järgnevad minutid oli jalgpall oma parimas mahlas. Üritasime meeleheitlikult võiduväravat leida, kuid surmkindlaid olukordi ei tekkinud ja Trans oli oma võimalust noolimas. Stsenaariumis oli lõppsõna veel kirjutamata, kuid sellele ka konkreetseid vihjeid mängupildist leida oli raske. Üleminutid juba tiksusid ja viimased ponnistused rullusid vaikselt meie ette. 90+1 suutis Joonas Tamm palli ees võita ja selle Sappinenile ääre peale toimetada. Kehaasendist hoolimata suutis Sapi palli Joonase pea peale sokutada, kes selle edasi suunas. Mark Anders Lepik oli mees, kes oli õiges kohas. Mängumees surmas rinnaga endale ette ja lajatas üle puusa vasakuga väravavahile kõrvade vahele, 3:2! Lepik! Mõned minutid hiljem pommitas Markus Poom oma esimese meie särgis ning tõi lõppskoori tabloole. 4:2 dramaatiline võit oli enam kui magus!

Järgmises kohtumises sõidame külla Viljandisse sealsele JK Tulevikule, et I ring kunstmurul korralikult lõpetada. Tule omasid toetama!

 

25. aprillil kell 20:00 Sportland Arenal

Tallinna FC Flora – JK Narva Trans  4:2 (2:0)
18. Madis Vihmann, 31. Zakaria Beglarišvili, 90+1. Mark Anders Lepik, 90+4. Markus Poom – 63., 71. pen. Dmitri Kovb

Hoiatused: 69. Rauno Sappinen, 82. Rauno Alliku, 85. Brent Lepistu – 55. Tanel Tamberg, 86. German-Guri Lvov, 87. Artjom Škinjov
Mänguolud: +5, vihmane ilm, kunstmuru väga heas seisukorras.
Pealtvaatajaid: 116
Peakohtunik: Siim Rinken
Abikohtunikud: Maikel Mikson, Rando Kesküla
Neljas kohtunik: Deniss Petrov

Flora: Mait Toom, Gert Kams, Madis Vihmann, Joonas Tamm, Joseph Saliste, Brent Lepistu, German Šlein (79. Mihkel Ainsalu), Zakaria Beglarišvili (53. Markus Poom), Maksim Gussev (58. Mark Anders Lepik), Rauno Alliku, Rauno Sappinen.
Varus: Richard Aland, Märten Kuusk, Marco Lukka, Markus Poom, Mihkel Ainsalu, Henri Järvelaid, Mark Anders Lepik.

Trans: Artur Kotenko, Tanel Tamberg, Nikita Savenkov, Viktor Plotnikov, Bi Sehi Elysee Irie, Denis Poljakov, German-Guri Lvov (89. Georgi Tunjov), Ioan Jakovlev, Artjom Škinjov, Dmitri Kovb, Maksim Tšerezov.
Varus: Vassiili Pintšuk, Aleksei Matrossov, Georgi Tunjov, Jegor Panfilov.