Joel Indermitte: olime meeskondlikud! – FC Flora -FC Flora

Klubi-UUDISED

Joel Indermitte: olime meeskondlikud!

Erik Sorga debüütvärav Flora eest on tõsiasi

Joel, 5:2 võit mängust meeskonna üle, keda hooaja eel ühe kibedama konkurendina peljati. Treener peaks päris rahul olema?

Muidugi on hea tunne võita ja eriti suure skooriga. Suutsime tekitada palju häid momente ja küllaga jäi neid ka löömata, skoor oleks võinud olla veelgi suurem.

Mäng oli algusest peale meie käes – mis Maardul puudu jäi, et nad Hannes Anieri läbisööste kuidagigi takistada suutnuks?

Palliga mängides hoidsime head tempot, väsitasime Maardu kiirelt ära ja tänu sellele tekkisid meil võimalused nii Maardu liini taha kui individuaalseks ülemängimiseks.

Erik Sorgal sai kirja debüütvärava Flora eest. Ilmselt suhteliselt ootuspäraselt?

Erik sekkus tõesti hästi ja lõi võimalusi nii endale kui ka mitmeid olukordi teiste mängijate heaks. Kiitus talle kindlasti!

Hannes Anier ja Sander Laht olid täna mängimas rotatsiooni korras ja mänguaja saamiseks. Kui nende kahe mehe panus – neli väravat viiest – lahutada, siis kuidas sulle tundub, kas oleksime Maardut sama veenvalt võita suutnud?

Hannes ja Sandrit tuleb esmalt kiita selle eest, et nad olid nii resultatiivsed nagu nad olid. Hannesele oli kübaratrikk kindlasti hea süst enesekindlusele. Samas olen kindel, et oleks ka meie noored saanud ilma “vanade” abita Maardule täiesti korralikult vastu. Mängupilt näitas seda. Kedagi eraldi esile tõsta ma ei tahagi, kogu võistkond tegi täna suurepärase partii, olime meeskondlikud ja loovad. Noortel mängijatel ongi pisut realiseerimise koha pealt vaja juurde panna, et Anieri ja Lahe moodi tegutseda. See on kindlasti miski, millega enne järgmist vooru ehk hooaja esimest võõrsilmängu tööd teeme.