Teisipäeva karikamäng omadega – FC Flora -FC Flora

Klubi-UUDISED

Teisipäeva karikamäng omadega

omad hakkavad lööma
Teisipäeval 11. augustil algab FC Flora teekond Evald Tipneri karikasarjas, kus viimati tähistasime karikavõitu 2013. aastal. Seekord on meie esimeseks vastaseks 1/32 finaalis meie oma duubelmeeskond, kes juhib Esiliigat.

Seega treeneripingil Hurt versus Henn ja väljakul meie esindusmeeskond versus tulevikutegijad!!!

Kuigi loosi järgi on tegemist Flora II kodumänguga, otsustasime selle jalgpallilahingu viia A.Le Coq Arenale, kus mäng algab kell 18:45.

FC Flora II treener Paul Kask: “Iga duubli mängija tahab fuajeesse astudes ühel päeval keerata parema poole asemel vasakule. Homme on hea võimalus kõikidel meie noortel mängijatel näidata, miks just nemad peaksid sellest vasakust kollasest uksest sisenema. Selge on see, et ees ootab suur mäng aga meie läheme esinduse vastu pingeteta ning nautides igat sekundit eesootavast vastasseisust.”

Mängija Samuel Vard: “Homme on mäng meie klubi esindusmeeskonna vastu. Teame, et paberi peal mänge ära ei tehta. Olen kindel, et kui mängime ühtse meeskonnana, siis ei ole meile vastast.”

FC Flora peatreener Norbert Hurt: “Karikamäng saab olema Flora palluritele huvitav, sest meie noored saavad mängida oma esindusmeeskonna vastu. Ideed on meil ju ühised, mis teeb meie jaoks kohtumise põnevaks. Valmistume selleks mänguks nagu igaks teiseks ja läheme head lahingut andma.”

Mängija Rauno Sappinen: “Kaotus Narva Transile on kõigil värskelt ja valusalt meeles, kuid meil ei ole aega leinata, sest algab teekond Eesti karika suunas. Vastane on meie oma duubelmeeskond, kellel on samasugune mängujoonis ning plaan, kuidas vastane üle mängida, mis teeb selle kohtumise huvitavaks. Soovime väljakul näidata, miks meie oleme esindusmeeskond ning liikuda järgmisesse ringi.”

Mängukava (4 lk) on tasuta, jätkub 75 kiireimale!

MÄNGUPÄEV JA VAHEAEG:
– Vaheajamäng.
– …Esineb FC Flora Dance Team.
– Selgub Facebooki jagamismängu võitja.

PILETIINFO:
Pilet seekord ainult 1 euro!!!
FC Flora noormängijatele, nende lapsevanematele, kuni 12-aastastele lastele ja pensionäridele sissepääs tasuta!