REEDEL TAAS KODUMÄNG: FC Flora vs. FC Infonet – FC Flora -FC Flora

Klubi-UUDISED

REEDEL TAAS KODUMÄNG: FC Flora vs. FC Infonet

Publikurohkus
Premium liiga XXI voorus kohtub Tallinna FC Flora reedel kell 19:00 koduväljakul Tallinna FC Infonetiga.

Olukord turniiritabelis on säärane, et mõlema meeskonna jaoks on hädavajalik võit. Kui FC Flora võitleb endiselt kõige kõrgema koha eest, siis vastane loodab eelkõige sekkuda medaliheitlusse.

Kaks senist tänavust omavahelist mängu on lõppenud FC Flora võiduga, esimeses ringis 2:0 Rauno Sappineni ja Irakly Logua ning seejärel 1:0 Gert Kamsi väravate abiga.

Mängueelsed tsitaadid EJL-i kodulehelt:

Flora peatreener Norbert Hurt: “Infonet on meeskond, kes teeb korralikult tööd taktikaga ja see teeb mängud nende vastu huvitavaks. Neile meeldib palli vallata ja nad võivad mängida erineva asetusega. Me oleme saanud mõned päeva taastuda ja oleme reedeseks mänguks valmis.”

Flora mängija Gert Kams: “Viimane kord oli Infonetiga raske mäng. Peame ka selleks kohtumiseks valmis olema, et positiivne tulemus saada. Infonet on hästi organiseeritud meeskond, mistõttu meil tuleb endast kõik anda, et head seeriat Premium liigas jätkata.”

Infoneti juhendaja Aleksandr Puštov: “Meeskondi lahutab 11 punkti ja see meile üldse ei sobi. Kaks eelmist mängu kaotasime ning sel korral anname endast kõik, et selles kohtumises ei mängiks me lihtsalt võrdselt, vaid et saavutaksime positiivse tulemuse. See saab aga olla vaid üks – võit! Loodame, et kõik fännid tulevad meid mängule toetama!”

Infoneti mängija Vladislav Ogorodnik: “Ees ootab meid tõsine mäng. Oleme juba piisavalt eksinud ning ei tohi enam kaotada ühtegi punkti. Skoori otsustab nii meeskondade valmisolek võitlusteks üks-ühe vastu kui ka võidutahe. Kolme punkti nimel peame andma endast kõik.”


Peakohtunik: Grigori Ošomkov
Abikohtunikud: Silver Kõiv, Dmitri Vinogradov
Neljas kohtunik: Lauri Salei
Lisakohtunikud: Mart Martin, Kristo Külljastinen
Mängu inspektor: Are Habicht

Piletiinfo: Tavapilet 4 eurot, sooduspilet (õpilased, üliõpilased) 2 eurot, kuni 12-aastastele lastele ja pensionäridele sissepääs tasuta