FC Flora naiskond kohtub reedel JK Tammekaga – FC Flora - FC Flora

Naiskond- UUDISED

FC Flora naiskond kohtub reedel JK Tammekaga

Naiste Meistriliiga jätkub pärast tabeli kaheks jagamist viimase ringiga, kus omavahel kohtuvad tabeli kuus esimest naiskonda ning alumised kaks mängivad üleminekumänge. Vooru kohtumised mängitakse reedel ja laupäeval, 18. ja 19. oktoobril. FC Flora kohtub reede õhtul kell 19:00 Tartu Sepa jalgpallikeskuse kunstmuruväljakul JK Tammekaga.

Selle hooaja kõik kolm omavahelist kohtumist on lõppenud FC Flora võiduga – naiskond on löönud Tammekale ühtekokku 14 tabamust, enda võrku on vastasel lubatud lüüa vaid üks pall. Mõlemad naiskonnad tulevad kohtumisele vastu võiduemotsioonilt: Tammeka teenis möödunud vootus 5:1 võidu Põlva Lootose üle ning FC Flora alistas Tallinna FC Ararati tulemusega 4:0.

FC Flora on enne viimast ringi meistritiitli juba kindlustanud, kuid Tammekal on võimalus veel viie mänguga tabelis kerkida – näiteks lähimast jälitatavast lahutab naiskonda neli silma.

FC Flora väravavahtide treener Mattias Traublum: “Enne koondiseakent ootab ees mäng Tammekaga, kus midagi kergelt ei tule. Peame oma mängu peale suruma ning hoidma kaitses asjad kontrolli all. Ainult nii on võimalik võidupunktid Tallinna tagasi tuua.”

FC Flora poolkaitsja Liselle Palts: “Viimased mängud on veel jäänud ja sellest, et tiitel on kindlustatud, ei lase me ennast mõjutada – lähme mängule suure isuga!”

Foto: Kenn Rull