FC Flora kaotas Nõmme Kaljule 0:3 – FC Flora - FC Flora

Esindus- UUDISED

FC Flora kaotas Nõmme Kaljule 0:3

Premium Liiga XXIII vooru vahelejäänud kohtumises kaotas FC Flora Hiiu kunstmurustaadionil Nõmme Kaljule tulemusega 0:3.

Skoori avas 45. minutil Ivans Patrikejevs, Premium Liiga resultatiivseim väravakütt Alex Matthias Tamm lõi 75. minutil Kalju teise värava ja samuti kuus minutit hiljem penaltist kolmanda. Penaltile eelnenud olukorras sai FC Flora keskkaitsja Andreas Vaher teise kollase kaardi ning pidi väljakult lahkuma.

“Ma arvan, et me tegime väga hea esimese poolaja. Võimalusi väga palju küll ei tekitanud, aga mingid momendid siiski olid. Oli suhteliselt hästi kontrolli all. Siis tegi vastane poolaja lõpus väga hea individuaalse soorituse – eks see oli veits raske. Teist poolaega alustasime ka okeilt, Kalju oli muidugi selgelt teravam, aga tulime teatud piirini toime. Mingeid võimalusi tekkis ka, aga siiski said nad teise kätte ja sealt oli juba raske,” kommenteeris FC Flora peatreener Taavi Viik mängujärgses intervjuus.

FC Flora poolel kandsid mängukeeldu Erko Jonne Tõugjas, Nikita Mihhailov ja Vladislav Kreida, vigastuse või haigestumise tõttu jäid eemale Mark Anders Lepik, Rauno Sappinen, Konstantin Vassiljev, Marco Lukka ja Sergei Zenjov. Seetõttu mängisid kaasa mitmed noored jalgpallurid. “Lõpuks midagi nuputada ei olnud. Mängisid need, kes sellel positsioonil olid terved ja mänguvalmis. Ma ise olen noorte poistega väga rahul. Minu arvates mängisid nad hästi. Võistkonnaga olen ka pigem rahul. Muidugi 0:3 kaotus lähirivaalile ei ole kunagi aktsepteeritav või hea, aga mul on ausalt hetkel raske sellises seisus võistkonnalt rohkem nõuda,” nentis Viik.

Tabelis suurenes teisel kohal oleva Nõmme Kalju edumaa FC Flora ees kuuele punktile. Rohevalgetest jääb kahe punktiga maha täna koduväljakul JK Narva Transile 2:3 kaotanud Paide Linnameeskond.

Foto: Janek Eslon