Taavi Viik: tahame avamängu võita! – FC Flora - FC Flora

Esindus- UUDISED

Taavi Viik: tahame avamängu võita!

FC Flora peatreener Taavi Viik kinnitas teisipäevase UEFA Euroopa Konverentsiliiga II eelringi avakohtumise eel, et meeskond soovib San Marinost naasta võiduga. “Mängu mõttes tahame 90 minuti jooksul stabiilselt tegutseda ja näidata oma parimat taset,” sõnas ta.

Viigi sõnul on meeskonnas emotsioon hea. “Kõik on mänguks nii hästi valmis kui võimalik. Tahame teha hea mängu ja saavutada positiivse tulemuse,” lisas ta.

AC Virtuse kohta on treenerite tiimil piisavat infot. “Vaatasime nende esimesi euromänge ja veel erinevaid detaile. Keeruline öelda, mida oodata kuna eelmises ringis muutsid nad julgelt oma mängu kahe kohtumise vahel. Eelmse mängu põhjal otsustades üritavad nad koduväljakul julgelt palliga mängida ning me peame olema selleks valmis,” selgitas peatreener.

FC Flora ridadest puuduvad avakohtumises Maksim Kalimullin, Oliver Nikola Cekredzi ja Nikita Mihhailov.

FC Flora kohtub teisipäeval Eesti aja järgi kell 22:00 Serravalles asuval San Marino esindusstaadionil UEFA Euroopa Konverentsiliiga avamängus väikeriigi meistri AC Virtus 1964-ga. Mängust vahendab otsepilti Soccernet TV.

Mängu kohtunikud tulevad Bulgaariast:peakohtunik on Dragomir Draganov, abikohtunikud Ivo Kolev ja Hristo Hadzhiyski ning neljas kohtunik Kristiyan Kolev.

Korduskohtumine peetakse järgmisel teisipäeval, 30. juulil kell 19:00 A. Le Coq Arenal. Paari võitjat ootab III eelringis Islandi meistri Reykjaviki Vikinguri ja Albaania tšempioni KF Egnatia vahelise duelli võitja.

Foto: Kenn Rull