Tristan Pajo ja Markkus Seppik siirdusid laenulepingu alusel Pärnu JK Vapruse ridadesse – FC Flora - FC Flora

Esindus- UUDISED

Tristan Pajo ja Markkus Seppik siirdusid laenulepingu alusel Pärnu JK Vapruse ridadesse

FC Flora ründaja Tristan Pajo (18) ja keskkaitsja Markkus Seppik (23) siirdusid laenulepingu alusel kuni hooaja lõpuni Pärnu JK Vapruse ridadesse.

Seppik on Premium liigas mänginud 55 kohtumist ja löönud kaks väravat. Pajo on Flora eest mänginud peamiselt Esiliigas, aga tänavu on ta kolmel korral väljakul käinud ka Premium liigas.

“Otsus Pärnuga liituda tuli kergelt, kuna olen ise Pärnust pärit ja paljude mängijatega varasemalt koos noortekoondistes mänginud ja tean, milleks see meeskond võimeline on. Pärnu võitluslik mängustiil sobib mulle väga hästi- meeldib võidelda ja tahan anda endast väljakul alati maksimumi. Kindlasti on tegu väga hea väljakutse ja hea meeskonnaga, kus ennast proovile panna,“ kommenteeris Seppik JK Vapruse kodulehel.

“Liitusin Pärnu JK Vapusega, et teha järgmine samm enda karjääris. Olen näinud, et Vaprus on võtnud võite just esiotsa klubide vastu, mis näitab, et oleme võimelised mängima kõigiga. Meeskonna koosseis on Vaprusel hea ja soovin anda enda abi, et hakkaks rohkem võite tulema ning seeläbi tõusta tabelis kõrgemale,“ sõnas Pajo.

“Markkus Seppikul on olnud keeruline saavutada stabiilsust ja läbi selle olla stabiilne põhikoosseisu mängija. Erinevad tagasilöögid on tema arengut mõjutanud. Praeguses olukorras tundus meile parim lahendus võimaldada mängijal minna laenule. Pärnu on suutnud luua hea ja ühtehoidva õhkkonna, mis peaks hästi sobima Markkusele,” kommenteeris FC Flora peatreener Norbert Hurt.

“Tristan Pajo arengu mõttes nägime, et mõistlik on hakata mängima Premium Liigas. Esiliigas mängitud mängud on seda näidanud. Esindusmeeskonnas on tema positsioonil kaetus nii palju suur, et mänguaega ei pruugi väga saada. Selle aastaga on Tristan teinud silmnähtava arengu, loodan, et murrab ennast Pärnus põhikoosseisu ja saab korralikult minuteid,” lisas Hurt.

FC Flora soovib Markkusele ja Tristanile edukalt ning positiivsete emotsioonide rohket laenuperioodi!

Foto: JK Vaprus Facebook