FC Flora läheb jaanitulele 3:1 võiduga JK Tammeka üle – FC Flora - FC Flora

Esindus- UUDISED

FC Flora läheb jaanitulele 3:1 võiduga JK Tammeka üle

FC Flora esindusmeeskond siirdub lühikesele jaanipäevapausile 3:1 võiduga Tartu JK Tammeka üle.

Mark Anders Lepik viis juba 13. minutil rohesärgid juhtima, siiski seadis Rasmus Kallas kolm minutit enne vaheajavilet jalule viigi. Teisel poolajal panid tiitlikaitsjad oma paremuse maksma – 52. minutil oli täpne Sergei Zenjov ning 66. minutil Danil Kuraksin.

“Eks teadsime, et Tammeka on selline ebameeldiv vastane. Eelmine mäng Levadia vastu näitas ka, et kerget mängu ei ole tulemas,” sõnas avavärava autor ja ühtlasi kohtumise parimaks valitud Lepik mängujärgses usutluses. “Meie omavaheline mäng jäi ka 0:0, nii et meie jaoks oli vaja teha vigade parandus nii eelmisest mängust kui ka eelmisest mängust Nõmme Kaljuga, et täna saaks selle tulemuse kätte.”

“Sellest on kahju, et pärast väravat lasime tempo alla ja vastase mängu. Ei olnud sellega üldse rahul ja rääkisime poolajal mängijatega, et pall tuleb panna kiiremini liikuma,” kommenteeris peatreener Norbert Hurt. “Ega teine poolaeg ka lihtne ei olnud. Kogu aeg pidime nõudma, et pall kiiremini liiguks. Eks teadsime, et on vaja tuua värskeid mängijaid sisse, et seda tempot hoida.”

FC Flora on 18 mängust kogunud 35 punktiga ning paikneb tabelis teisel kohal. Liider on FCI Levadia 45 silmaga ning kolmas kaks mängu vähem pidanud Nõmme Kalju 32 punktiga.

Laupäeval, 29. juunil kell 14:30 kohtub FC Flora Männiku staadionil FC Nõmme Unitediga.

Foto: Mauri Levandi/Premium Liiga Facebook