Norbert Hurt: saime viiest võimalikust raskeima vastase – FC Flora - FC Flora

Esindus- UUDISED

Norbert Hurt: saime viiest võimalikust raskeima vastase

FC Flora peatreener Norbert Hurt tõdes UEFA Meistrite Liiga I eelringi loosimise järel, et meeskond sai Sloveenia meistri NK Celje näol võimalikest raskeima vastase.

“Tundub, et saime Sloveenia meistri näol viiesest potist kõige raskema vastase. Täpsemat infot meil NK Celje kohta hetkel veel pole, hakkame seda koguma ja mängudeks valmistuma. Teeme kõik selleks, et vastastele lahingud anda ja leida üles nende haavatavad kohad. Loomulikult on eesmärgiks edasipääs järgmisesse ringi,” sõnas Hurt.

37 tuhande elanikuga Celje on Sloveenia suuruselt neljas linn. Kohaliku jalgpalli au ja uhkus NK Celje asutati 1919. aastal, mängib Sloveenia kõrgliigas järjepidevalt alates selle asutamisest hooajal 1991/1992 ning võitis riigi meistritiitli 2020. ja 2024. aastal.

Eelmisel hooajal jõudis NK Celje UEFA Euroopa Konverentsiliigas play-offi, kus kaotati Tel Avivi Maccabile kahe mängu kokkuvõttes 2:5. Teel sinna alistati Portugali klubi Vitória de Guimarães (3:4, 1:0, 4:2 penaltitega) ning samuti Valgevene meeskond Grodno Neman (1:0, 4:1).

NK Celje võitis Sloveenia karika 2005. aastal ning on jäänud koguni üheksal korral karikafinaalis kaotajaks, viimati 2021. aasta kevadel.

Foto: Janek Eslon