Markkus Seppik on tagasi meeskonna juures – FC Flora -FC Flora

Esindus-UUDISED

Markkus Seppik on tagasi meeskonna juures

Markkus Seppik sai öösel haiglast välja ning liitus meeskonnaga hotellis. Täna reisib ta juba koos meeskonnaga tagasi Eestisse.

Eilses Konverentsiliiga 2. mänguvooru kohtumises jahmatas kõiki vaatepilt, kui 68. minutil Markkus Seppik maha lebas ning väljakule kutsuti kiiresti meedikud. Kohe alguses saadi aru, et tegemist oli tõsisema probleemiga. 

Seppik hakkas peagi näitama positiivseid märke, mille peale terve staadion pikalt aplodeeris. Keskkaitsja toimetati kiirabiautosse ning viidi haiglasse, kus tehti täpsemad uuringud. 

FC Flora meditsiinipersonali kuuluv Kaileen Raudsepp sõnas, et Seppikule tehti uuringud, mis välistasid kõige hullema: “Seppiku väljakul tekkinud kaebused viitasid ägedale südame- ja/või kopsuhaigusele, mis vajas täiendavaid uuringuid. Uuringute käigus said need haigused välistatud ning ta lubati haiglast välja. Ta vajab paari puhkepäeva ja ühte lisauuringut, kui teistega koju jõuab. Seejärel saab ta sportliku tegevusega jätkata.”

FC Flora meeskond maandub täiskoosseisus Eestimaa pinnal juba täna õhtul, kus hakatakse valmistuma pühapäevaseks Premium liiga kohtumiseks Tartu Tammeka vastu.

Markkus Seppik Serbias treeningul. Foto: Liisa Rull