FC Flora on Eesti meister 2019! – FC Flora -FC Flora

Esindus-UUDISED

FC Flora on Eesti meister 2019!

Laupäeval peeti Premium liigas tänavuse hooaja viimane voor ning selgitati lõplik paremusjärjestus. FC Flora sai juba varasemalt tiitli kindlustanuna tõsta klubi ajaloos 12. korda meistrikarikat!

Kuigi tiitel oli juba kindlustatud, siis hooaja viimases mängus midagi tagasi ei hoitud. Maardu väravaluku muukimiseks kulus küll 22 minutit, ent Erik Sorga realiseeritud penalti avas väravaluugi pärani. Esimesel poolajal skoorisid veel Vlasiy Sinyavskiy, Rauno Alliku ja Markus Poom, tehes vaheajaks seisuks 4:0.

Teisel poolajal sai oma esimese Premium liiga värava kirja Anselmi Mikael Nurmela, suurendades eduseisu viieväravaliseks. Lühikese vahega skoorisid veel Markus Poom ja Herol Riiberg, oma panuse andsid veel Konstantin Vassiljev, Frank Liivak kahe väravaga, Erik Sorga vormistas parima väravaküti saldoks 31 väravat ning Nurmela mängu lõppskooriks lausa 12:0. Nii sai viimases voorus löödud iga tiitli kohta üks värav.

36 vooru kokkuvõtteks jäi meie edu liiga teisena lõpetanud FCI Levadia ees samuti 12-punktiliseks. Pronksmedalid kuuluvad tänavu mullustele meistritele Nõmme Kaljust. Suur-suur tänu ja kummardus kõikidele toetajatele, poolhoidjatele, mängijatele, treeneritele ja kaasaelajatele!