Jälle liigamäng - seekord Infonetiga – FC Flora -FC Flora

Klubi-UUDISED

Jälle liigamäng – seekord Infonetiga

FC Flora meeskond Premium liigas kolmandal kohal olev Tallinna FC Flora kohtub reedel kell 19:30 A. Le Coq Arenal Tallinna FC Infonetiga, kes asub hetkel tabelis seitsmendal kohal.

Sellel liigahooajal on meeskonnad kohtunud kahel korral. Kui hooaja alguses näitas uustulnuk oma sisu, pääsedes 1:1 viigiga, siis juunis saime neist 2:0 jagu.

Flora peatreener Norbert Hurt: „Infonet on näidanud, et suudab lüüa väravaid nii suurematele kui oma lähikonkurentidele, mistõttu peame olema valvsad ja mänguks hästi häälestunud. Peame oma mängus saama ründedistsipliini paremaks. Kohati ründame ilma piisava toetuseta ja see loob vastastele kontravõimalusi. Meie jaoks on oluline olla 90 minutit mängus sees. Soovin näha võimalikult terviklikku sooritust, et meil ei toimuks mängu sees nii palju ärakukkumisi.”

Ründaja Albert Prosa: “Raske mäng tuleb. Kõik me mäletame, et tänavu esimene mäng jäi märtsis viiki. Kindlasti tahame jätkata oma võiduseeriat.”

Tegevjuht Aleksandr Altosar: “Pärast võitu on meeskond meelestatud seeriat jätkama. Peame taaskord mängima ühega liidritest ilma mõningate võtmemängijateta. Kuid meeskonnal on hea reserv, millel saab olema hea võimalus end tõestada riigi tähtsaimal staadionil.

Mängija Nikita Martõnov: “Tulin vahetusest väljakule ja osalesin kahes rünnakus, mis viisid väravalöögini. Loodan, et treener annab mulle võimaluse mängida Floraga kauem. Mäng saab olema väga raske, kuid oleme enam kui korra hooaja jooksul väljunud rasketest olukordadest võitjatena.”

Peakohtunik: Kristo Külljastinen
Abikohtunikud: Raul Kaivoja, Dmitri Vinogradov
Neljas kohtunik: Kristo Tohver

Piletiinfo
Täispilet 3 €, sooduspilet (õpilased, pensionärid) 1,5 €; kuni 12a. (k.a.) tasuta. FC Flora Facebookis loositakse reedel kõikide tulijaks märkijate vahel välja 10 tasuta pääset kahele.