FC Flora 2009 rohelised Tulevik Cupil edukad! – FC Flora -FC Flora

Klubi-UUDISED

FC Flora 2009 rohelised Tulevik Cupil edukad!

Rõõm!

Kui enamus meist vaatasid pärast Flora – Levadia mängu laupäeva õhtul Eesti laulu, siis meie FC Flora 2009 roheliste võistkond valmistus juba pühapäevaseks sõiduks Viljandisse, et osaleda Tulevik Cupil.

Meie vanusegrupis osales 10 võistkonda: FC Ararat I ja II, Viljandi JK Tulevik I ja II, FC Elva punane, FC Elva valge, JK Tammeka must, FC Tarvastu, FC Ülenurme ja meie enda FC Flora rohelised.
Alagrupimängud algasid meile vaevaliselt. Esimeses kohtumises FC Ülenurmega ei saanud me palli enda kontrolli alla ja mängu lõppedes seisis tablool viik 1:1.
Teises mängus saime õppetunni FC Ararat I võistkonnalt – 0:4 kaotus oli tulemus, millest õppida.
Ees ootas põnev mäng FC Elva valgetega, keda õnnestus üsna tasavägises mängus siiski 2:0 võita. Pinge püsis. Vahepeal olid omavahelise mängu ära pidanud ka FC Ararat I ja  FC Ülenurme ning oli teada, et viimases mängus on vaja Viljandi JK Tulevik II meeskond võimalikult suurelt alistada. Edasi viib alagrupist vähemalt kuueväravaline võit. Poisid olid ülesande kõrgusel ja 8:0 võit sealt ka ära võeti.

Poolfinaali vastasteks saime jälle vanad sõbrad FC Araratist, seekord II meeskonna. Poisid võitlesid väljakul vapralt ning 2:1 võit avas tee finaali.
Finaalivastaseks saime just alagrupis kõige raskemaks vastaseks osutunud FC Ararat I meeskonna. Nüüd oli meie kord näidata, mis puust on väikesed florakad ja kuidas tuleb kaotustest õppida. Väga pingelises ning tasavägises mängus õnnestus 4 minutit enne lõpuvilet 1:0 juhtima minna ja mängu lõpuni tulemust ka hoida. Lõpuvile kõlades oli rõõmu laialt!

 

„Alguses ei saanud vedama, pärast pidama,“ lausus esiti treener Alo Dupikov poiste turniiri kohta. „ Meil võttis natuke aega saaliga harjumine, sest oleme hallis treeninud ja alguses oli raskusi. Poisid olid tublid ning võitlesid mängus ka siis, kui kõige paremini välja ei tulnud. Selle emotsiooni pealt läksime järjest paremaks ning asjad hakkasid ka platsil tasapisi õnnestuma. Olen väga rahul poistega. Hea turniir ja tore väljasõit Viljandisse. Tänud korraldajatele, lastevanematele ning teistele võistkondadele,“ oli treener päevaga rahul.

 

Tulevik Cupi 2009 vanuseklass

 

I koht   FC Flora rohelised (treener Alo Dupikov)
II koht  FC Ararat I
III koht FC Elva punased

Tubli turniiri teinud rohelised.

Turniirilt said tubli mängu eest eriauhinnad Ronald ja Karl T.